Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Το Συμβουλευτικό Κέντρο συμμετέχει στο 1ο Διασυλλογικό Πολιτιστικό Φοιτητικό Φεστιβάλ

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στο 1ο Διασυλλογικό Πολιτιστικό Φοιτητικό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «The Noir Project», του σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαρδαρινού, η οποία πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία. Η πολιτιστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην παραλία*, δίπλα στο Ξενοδοχείο Santa Rosa και θα πλαισιώνεται από το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, την ΑΡΣΙΣ, το ΚΕΘΕΑ, το Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αλεξανδρούπολης, τον Νομαρχιακό Σύλλογο ατόμων με αναπηρία και τον Αθλητικό Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Κότινος».
Το Φεστιβάλ διοργανώνουν από κοινού οι Φοιτητές Εξ Αίματος, η Θεατρική Ομάδα Φοιτητών ΔΠΘ, η Κινηματογραφική Λέσχη Φοιτητών Αλεξανδρούπολης (Κ.ΛΕ.Φ.Α.) και η Ραδιοφωνική Ομάδα Φοιτητών Αλεξανδρούπολης (Ρ.Ο.Φ.Α.), με στόχο τη σύνδεση μεταξύ της φοιτητικής κοινότητας και των κοινωνικών/πολιτιστικών ομάδων της περιοχής.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου. Σας περιμένουμε όλους σε ένα εγχείρημα με σημαντική ανθρωπιστική και κοινωνική αξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου