Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εκστρατεία με σύνθημα «ΑΠ-ΟΧΤΩ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη φάση της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τίτλο: «Απ-οχτώ Μηδενική Ανοχή στη Βία κατά των Γυναικών».                                      
Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου έχουν την τιμή να φιλοξενούν τον Βασίλειο Μπλίτσα, MSc. Ο κ. Μπλίτσας είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Προσωποκεντρικής Προσέγγισης. Σπούδασε Ψυχολογία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου PARIS  8 (1992-95) και εξειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία (1995-96). Από το 1997 έως το 2000 φοίτησε στη σχολή Ψυχολογίας του Κέντρου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Ερευνών (ΚΑΣΕ) όπου εξειδικεύτηκε στα ψυχομετρικά τεστ (τεστ νοημοσύνης, τεστ κλίμακας και προβολικά τεστ). Επιπλέον, από το 2001 έως το 2006 εκπαιδεύθηκε στο Κέντρο εκπαίδευσης Προσωποκεντρικής Προσέγγισης ξεκινώντας από ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα, το διάστημα 2003-2006, παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου του Strathclyde της Σκωτίας (Ηνωμένο Βασίλειο). Σήμερα  είναι ειδικός συνεργάτης του εν λόγω κέντρου. Το 2005 ήταν συνιδρυτής του «Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών" το οποίο έχει πολυσχιδή δραστηριότητα. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλά κλαδικά περιοδικά, ενώ επίσης έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Βασίλειος Μπλίτσας
Κείμενο από τον κ. Μπλίτσα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών:


«Πώς βιώνει άραγε σήμερα η γυναίκα τον εαυτό της στις σχέσεις της, υπό τους όρους και τα "φαντάσματα" της οικονομικής κρίσης; Οι μορφές της βίας και της κακοποίησης στις οποίες υπόκειται στη Δύση του 21ου  αιώνα, είναι ζητήματα που χρήζουν διερεύνησης, καθώς εμπλέκουν, ανεξαιρέτως, όλους τους τομείς της ζωής της μέσα στην κοινωνία. Πλήττεται και δεν είναι λίγες οι φορές που υπομένει και αποσιωπά στις συμπεριφορές εις βάρος της, δίνοντάς διάφορα ελαφρυντικά στους δράστες, με την πρόφαση αυτή τη φορά, πως φταίει η πίεση που νιώθουν εξ’ αιτίας της οικονομικής κρίσης και αντιδρούν με τον ανάλογο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα η βία εμφανίζεται έντονα στο ενδοοικογενειακό περιβάλλον και στις διαπροσωπικές σχέσεις, ωστόσο εντοπίζεται και στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, όπως επίσης, αν και συνήθως έμμεσα και κεκαλυμμένα, στον επαγγελματικό χώρο και στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, αντιστοίχως.»

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Τι λαμβάνετε όταν κάνετε αίτηση με το Novelty Finance:
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Ανταγωνιστικά επιτόκια (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
    • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή