Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πρόγραμμα για την ένταξη των άνεργων γυναικών-θυμάτων έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας στο βελτιωμένο πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του ΟΑΕΔ

Ενεργοποιήθηκε  η ένταξη των άνεργων γυναικών-θυμάτων έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, για πρώτη φορά, στο βελτιωμένο πρόγραμμα απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12-24 μήνες το 90% του συνολικού κόστους (μισθολογικού και μη μισθολογικού), έως στα 800 € μηνιαία για θέση πλήρους απασχόλησης και 400 € για θέση μερικής απασχόλησης, για την πρόσληψη ανέργων από επιχειρήσεις και εργοδότες του ιδιωτικού και του κοινωνικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Στην επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους συμπεριλαμβάνονται και τα αντίστοιχα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας στον ιδιωτικό τομέα. Για περισσότερες πληροφορίες (δικαιολογητικά, υποβολή αίτησης, κ.ά.), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω link ή να επικοινωνήσουν με το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στο τηλέφωνο 2551025629.

http://www.oaed.gr/-/entaxe-ton-anergon-gynaikon-thymaton-emphyles-kai-endooikogeneiakes-bias-sto-beltiomeno-programma-apascholeses-eupathon-koinonikon-omadon-tou-oa-1


4 σχόλια:

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinance@protonmail.com

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρό χρηματικό δάνειο για όσους το πιστεύουν
    Είμαι πολύ οικονομική. Κάνω δάνεια μεταξύ ατόμων σε άτομα με οικονομική δυσκολία και που είναι σε θέση να εξοφλήσουν το ποσό που δανείστηκε. Το όραμά μου για το δάνειο είναι απλό και ξεκάθαρο.
    Έχω σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να προσφέρει δάνειο για ιδιώτες και προθεσμίες που θα καθοριστούν σύμφωνα με τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Εάν έχετε έργα που πρέπει να κάνετε ή συμμετέχετε
    οικονομική δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email το συντομότερο δυνατό
    με το ποσό, τη διάρκεια του δανείου σας και γνωρίζοντας ότι το επιτόκιο είναι 2%.
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω E-Mail: antripapoulou112@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, παρέχουμε όλα τα είδη δανείων π.χ. φοιτητικό, χρέος, επαγγελματικό, προσωπικό και άλλα. Ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο δάνειο ή μια απάτη στο παρελθόν; Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε έρθει στο σωστό μέρος όπου μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτυχία χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Σημείωση: Όλοι οι αιτούντες δάνειο θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email για περισσότερες πληροφορίες:
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: bgfibankcorporation@gmail.com
    Whatsapp: +33752228669

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, παρέχουμε όλα τα είδη δανείων π.χ. φοιτητικό, χρέος, επαγγελματικό, προσωπικό και άλλα. Ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο δάνειο ή μια απάτη στο παρελθόν; Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε έρθει στο σωστό μέρος όπου μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτυχία χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Σημείωση: Όλοι οι αιτούντες δάνειο θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email για περισσότερες πληροφορίες:
    Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: bgfibankcorporation@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή