Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Music Event για την Ισότητα των Φύλων

Αφίσα της εκδήλωσης
Το Σάββατο 12 Μαρτίου όσοι παρευρέθηκαν στο café bar Κυβερνείο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία διαφορετική μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση των στερεοτύπων, καθώς και στην ανάδειξη και προώθηση της ισότητας των φύλων. Η ιδέα υλοποιήθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αλεξανδρούπολης. Κατά τη διάρκεια της δράσης πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για τη δομή και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
 
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν
Η εκδήλωση εντάσσεται στο σύνολο δράσεων που πραγματοποιεί το Συμβουλευτικό Κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, που έχει οριστεί ως μήνας της ισότητας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από το ζήτημα της έμφυλης βίας και ειδικότερα, στην εξάλειψη των έμφυλων στερεοτύπων και των κοινωνικών στάσεων και αντιλήψεων που καθιστούν τη βίαιη συμπεριφορά αποδεκτή.
Η ψυχολόγος του Κέντρου Αρχοντία Κύρογλου

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Στέλιο Βραχιόλογλου για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και την ευαισθησία με την οποία προβάλλει πάντα το φαινόμενο της έμφυλης βίας. 

 
Στέλιος Βραχιόλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου