Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Την Κυριακή 23/11 το 2ο Δωρεάν Μάθημα Αυτοάμυνας Γυναικών



Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι κάθε γυναίκα μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή της να γίνει θύμα βίας, ανεξάρτητα από το μορφωτικό ή βιοτικό της επίπεδο, την ηλικία, τη θρησκεία της, κ.λ.π. Στην Ευρώπη εφτά (7) γυναίκες κάθε μέρα πεθαίνουν από την αντρική βία στο σπίτι, ενώ 1 στις 5 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θα πέσει θύμα βιασμού ή απόπειρας βιασμού!!!

«ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ»
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και το Γυμναστήριο Αθλόραμα καλούν όλες τις γυναίκες της πόλης να πάρουνε μέρος στο 1ο Σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας. Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 17:00-18:00 και 18:00-19:00 θα διεξαχθεί το 2ο μάθημα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Γυμναστηρίου Αθλόραμα (1ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας), υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων πολεμικών τεχνών.
Στόχος του σεμιναρίου, είναι η βελτίωση της αυτοπεποίθησης και η αύξηση του αισθήματος της ασφάλειας μέσω της αυτοπροστασίας… στοιχεία που μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια σε κάποια στιγμή της ζωής μιας γυναίκας.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και είναι μόνο για γυναίκες.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Συμβουλευτικό Κέντρο:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25510 25629
Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Αλεξανδρούπολης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου