Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Εκστρατεία με σύνθημα «ΑΠ-ΟΧΤΩ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»



Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας έχουν την τιμή να φιλοξενούνε την όγδοη ημέρα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, τoν κ. Κώστα Κάλλια. Ο κ. Κάλλιας γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1977. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξ/πόλεως από όπου αποφοίτησε το 1998 με τα πτυχία Αρμονίας, Ενοργάνωσης και Αντίστιξης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Νέον Ωδείο Θεσσαλονίκης από όπου πήρε το πτυχίο κλαρινέτου με βαθμό άριστα παμψηφεί.
Από το 1995 είναι μόνιμο στέλεχος της Στρατιωτικής Μουσικής. Την περίοδο 2003-06 υπηρετεί στην διεθνή στρατιωτική μπάντα  Allied Forces Band στην Νάπολη της Ιταλίας, συμμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό συναυλιών σε όλη την Ιταλία καθώς και σε διεθνή Φεστιβάλ σε διάφορες χώρες όπως Αγγλία, Σκόπια, Κροατία         
Τον Οκτώβριο του 2008 κερδίζει το 3ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ σε στίχους και μουσική δικά του.
To 2009 κυκλοφορεί το cd «Φωτιά μου η αγάπη» από την Polymusic.
Το 2012 επιλέγεται από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έπειτα από διαδικτυακό διαγωνισμό ανάμεσα σε εκατοντάδες συνθέτες για το τραγούδι του «Αφετηρία» το οποίο γίνεται και ο τίτλος του δίσκου. Η συνεργασία με τον μεγάλο καλλιτέχνη συνεχίζετε σε ακόμα ένα τραγούδι το «Δεν έχει η Θάλασσα Άκρη» καθώς και σε αρκετές συναυλίες στην περιοχή της Θράκης.
Επίσης έχει διακριθεί το 2013 στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου στην κατηγορία έντεχνου τραγουδιού από 650 συμμετοχές συνθετών.
Έχει συνθέσει μουσική για τα ντοκιμαντέρ του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης «Θράκη Αέναον Φως», «Αλεξ/πολη Φως στην ιστορία», «Εικόνες στον Χρόνο».
  Κείμενο από τον κ. Κώστα Κάλλια για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών:
 «Ένα υπαρκτό πρόβλημα της σύγχρονης γυναίκας... που κρύβεται σαν επτασφράγιστο μυστικό, σαν ένα πλήγμα  μέσα σε πολλές  οικογένειες... πρέπει να το αναδείξουμε... πρέπει να μιλήσουμε για αυτό... πρέπει να σπάσουμε την σιωπή γιατί μόνο έτσι θα το σταματήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου