Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

«Είμαι περήφανος για το Συμβουλευτικό Κέντρο»

Με αφορμή την εξασφάλιση ενός χώρου προσωρινής φιλοξενίας των γυναικών-θυμάτων βίας της Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης παραχώρησε την Τρίτη 7 Απριλίου συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM 93,6 και τον Δημήτρη Κολιό. Εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τονίζοντας τα εξής:
«Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι περήφανος για το Συμβουλευτικό Κέντρο. Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη δομή που λειτουργεί με μια εξαιρετική ομάδα».
Με την παρούσα ανάρτηση, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, για την εμπιστοσύνη, τη διαχρονική στήριξη και την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν το έργο μας και που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ηθική αλλά και έμπρακτη στήριξη και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη μας.

* Μπορείτε να ακούσετε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων στο παρακάτω link:
https://www.mixcloud.com/maximum-maximumfm/%CE%B3%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B7%CF%83-07-04-20/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου