Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

«Το Συμβουλευτικό Κέντρο… πάει γήπεδο»

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για καλό σκοπό, μεταξύ της Μεικτής Θράκης και του Α.Ο.Καππαδοκίας, αφιερωμένο στο κοινωνικό ζήτημα της βίας κατά των γυναικών. Η ιδέα υλοποιήθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης και τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκίας, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου (16-17-18 Ιουνίου), με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την έμφυλη βία. Για το λόγο αυτόν, οι παίκτες των δύο ομάδων καθώς και οι διαιτητές του αγώνα δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν με το ενημερωτικό πλακάτ του Συμβουλευτικού Κέντρου. 
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Θράκης κ. Δημήτρη Μερκούρη για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την ευαισθησία με την οποία προσέγγισαν το κοινωνικό φαινόμενο της έμφυλης βίας, στέλνοντας δυνατά το μήνυμα:

«ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου