Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Η καρδιά της Αλεξανδρούπολης χτυπάει απόψε στις 21:00 στην Παραλιακή οδό (μπροστά από το Νομαρχείο)

Έφτασε η μεγάλη μέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με κοινωνικό σύνθημα «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα» που διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας από κοινού με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, η Μεικτή Ομάδας Θράκης, πολλά σχολεία και άλλοι φορείς παίζουν μπάλα και στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα για μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών.

Στην εκδήλωση «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα» οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου όσο και για τις δράσεις του Αθλητικού Ομίλου Θράκης καθώς και για το πρόγραμμα του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα μια σειρά από επιμέρους ενέργειες και παράλληλες δράσεις (χορός, μουσική, κ.α.).

Το συγκεκριμένο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, υλοποιείται στα πλαίσια διεξαγωγής του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου). Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών και υπέρ της ισότητας των φύλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου