Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Το Συμβουλευτικό Κέντρο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών



Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήσαμε την επετειακή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Όσοι παρευρέθηκαν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στον όμορφο και ζεστό χώρο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κορύφωση της νέας ενημερωτικής εκστρατείας του Συμβουλευτικού Κέντρου με τίτλο «ΚΙΧ». Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης και εντάσσεται στο σύνολο δράσεων που πραγματοποιούμε με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από το ζήτημα της έμφυλης βίας και ειδικότερα, στην εξάλειψη των έμφυλων στερεοτύπων και των κοινωνικών στάσεων και αντιλήψεων που καθιστούν τη βίαιη συμπεριφορά αποδεκτή.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Νατάσα Γκαρά, Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, Βουλευτή Έβρου της Ν.Δ., τον κ. Ιωάννη Μπόγδη, Ειδικό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, την κα Ελισάβετ Τσονίδου, Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εκπρόσωπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τον κ. Χρήστο Γερακόπουλο, Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού, καθώς και τους εκπροσώπους συλλόγων, φορέων, υπηρεσιών και μη κυβερνητικών οργανώσεων που στήριξαν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη δράση.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, την κα Μαρία Βίτσα, Σκηνοθέτιδα, την κα Μαρία Δάλλα, Ηθοποιό, τον κ. Ίωνα Χατζούδη, Ηθοποιό, τον κ. Γιάννη Τσαρσιταλίδη, Ερμηνευτή και Μουσικό, τον κ. Κωνσταντίνο Κάλλια, Συνθέτη, καθώς και τον Νίκο Κάλλια, Μουσικό για την ευαισθησία με την οποία προβάλλουν πάντα το κοινωνικό ζήτημα της έμφυλης βίας και την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση για το αυξημένο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.


*Ευχαριστούμε το ραδιοφωνικό σταθμό maximum fm 93,6 και συγκεκριμένα τον Δημοσιογράφο Γιάννη Ναλμπάντη για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και το φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου