Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία από το Συμβουλευτικό Κέντρο

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, φοιτητές/μέλη της ομάδας Φοιτητές Εξ Αίματος ενημέρωναν τους πολίτες σχετικά με το σημαντικό ζήτημα της δωρεάς μυελού των οστών.  


Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενίσχυση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών σε όλη τη χώρα. Επίσης, οι πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου σχετικά με το κοινωνικό φαινόμενο της έμφυλης βίας.



Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κ Τάσο Κοντακίδη, Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα μέλη της ομάδας Φοιτητές Εξ Αίματος για την έμπρακτη βοήθεια και στήριξη στη συγκεκριμένη προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου