Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μοναδική μουσική εκδήλωση Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών



Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία διαφορετική μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο κοινωνικό ζήτημα της βίας κατά των γυναικών. Η ιδέα υλοποιήθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την αφιλοκερδή συμμετοχή του συγκροτήματος ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Sax Acoustic και guest τη Δανάη Καλογιάννη. 
 







Πολίτες όλων των ηλικιών συναντήθηκαν στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης, και παρακολούθησαν ένα μοναδικό Street Music Event Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο από τα στελέχη του Κέντρου, όσο και από τα ενημερωτικά φυλλάδια που διανέμονταν, για τη λειτουργία της δομής και τις υπηρεσίες που παρέχει. Η μουσική εκδήλωση έκλεισε περίπου στις 11 το βράδυ, όπου και δόθηκε από όλους το σύνθημα για τη διεξαγωγή του 2ου Street Music Event Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών.
 






Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Κώστα Κάλλια και Δημήτρη Πατσαβούδη, ως μέλη του συγκροτήματος ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, καθώς και τη Δανάη Καλογιάννη για την ευαισθησία με την οποία προσέγγισαν το κοινωνικό φαινόμενο της έμφυλης βίας, αλλά και για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως ανήκουν και σε όλους τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, μικρούς και μεγάλους, που αγκάλιασαν την εκδήλωση και έδωσαν το παρόν φωνάζοντας δυνατά:

«ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου